domingo, 14 de octubre de 2012

Esquema



En aquest esquema podem veure com les noves tecnologies estan presents i flueixen en tots els contextos de les nostres vides, ja siguin més formals o més informals. podem veure com molts elements o dispositius multimèdiae s poden utilitzar en diferents entorns, per a finalitats diferents. Cada cop més, les tecnologies formen part de la nostra vida quotidiana, i les trobem en els diferents àmbits en els que ens desenvolupem. Les noves tecnologies permeten generar espais d'ensenyament i aprenentatge, espasi que es poden trobar en tots els entorns i contextos, no només ens els institucionals.

Accedir i utilitzar les noves tecnologies, actualment, ho podem fer a tot arreu i fàcilment; però el que cal tenir en compte és utilitzar-les com es correspongui en cada situació i a cada necessitat, no fer-ne un ús generalitzat i acrític, cal fer-ne un bon ús i treure'n el màxim partit en cada ocasió.

Evidenment, tot iq ue l'accés a les tecnologies cada cop sigui més estès i generalitzat, hi ha persones que tenen més dificultats per accedir-hi o directament que no ho poden fer, i per tant, queden excoles, tant de la societat com de la informació.

Finalment, dir que ocm a educadors cal que siguem conscients de la situació actual amb les tecnologies i que sapiguem utilitzar-les de la manera més òptima, coneixent les seves funcions i característiques per adaptar-les a les necessitats, a les persones i als contextos diferenciats; saber-ne gestionar el seu ús.

No hay comentarios:

Publicar un comentario