miércoles, 19 de septiembre de 2012

Vídeo noves tecnologies


El vídeo que vam veure el passat divendres a classe, penso que ens fa reflexionar sobre l’ús i la utilitat de les noves tecnologies. Aquest vídeo dona a entendre que la tecnologia ho pot fer i tot i que és necessària i imprescindible per al desenvolupament de les persones. Durant aquest vídeo el que veiem son diferents escenes entre un venedor i dos compradors, en les quals el primer els hi intenta vendre un producte tecnològic, mostrant-los-hi que amb aquest producte ho podran fer absolutament tot.
Com a crítica a aquesta idea diria que la tecnologia és quelcom molt útil i eficient, tant en l’àmbit personal com en el professional, però que no arriba a tot. Les noves tecnologies ens proporcionen un seguit de recursos que ens permeten anar més enllà, i inclús fer coses que d’altra manera serien impossible, però des del meu punt de vista, això no significa que ho puguem fer tot mitjançant aquestes. A més d’altres aspectes, penso que hi ha un element molt important a la vida de les persones que no es pot desenvolupar a partir de la tecnologia, que és tot allò en relació a les emocions, sensacions i relacions interpersonals.
Per últim, m’agradaria destacar que les noves tecnologies son quelcom que no estan a l’abast de tothom, ja que els seu cost acostuma a ser elevat. Per tant, tot i que ho poguessin fer i solucionar tot, no arribaria a tothom.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario